L’empresa Plàstics Espelt de Montblanc ha continuat treballant durant l’estat d’alarma, ja que està especialitzada en el desenvolupament d’envasos d’alimentació.

L’empresa familiar fundada l’any 1986 no ha hagut de fer cap ERTO pels seus treballadors, ja que han continuat produint. Tot i això el gerent de l’empresa, Josep Espelt, en declaracions a l’EFMR.cat, ha explicat que moltes de les demandes han caigut però que moltes continuen en l’àmbit d’alimentació.

Segons ha pogut saber l’EFMR, l’empresa està estudiant si crear mascaretes protectores de plàstics, ja que aquesta setmana clients italians els hi han demanat. L’empresa està capacitada, ja que disposa d’impressores 3D i també de motlles de transformació de plàstic.

L’empresa de la Conca de Barberà fa productes com recipients, expositors de la marca comercial Chupa Chups, copes, glaçoneres, envasos manipulats, entre d’altres.

Imatge: plasticsespelt.com