Una veïna del passeig Cañellas de l’Espluga de Francolí ha hagut de ser evacuada del seu domicili aquesta nit a causa d’un incident amb un gos. Segons ha pogut saber l’EFMR, la dona ha resultat ferida per una mossegada de l’animal domèstic que presentava una actitud agressiva. Els Bombers de la Generalitat han desallotjat la persona afectada a través d’una de les finestres de l’edifici i ha estat atesa per part del SEM. El gos ha hagut de ser sacrificat perquè ja hauria presentat conductes violentes amb anterioritat.

L’incident s’hauria produït al voltant de les 10 de la nit i fins a un quart de 12 no s’ha pogut completar l’evacuació, ja que la pressència del gos ha dificultat l’accés al domicili. Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre dels Mossos d’Esquadra i també atenció sanitària del SEM. Per tal d’atendre l’animal, també hi ha actual l’empresa Arimat.