La collita d’alls d’aquesta temporada no serà la més bona dels últims temps també per culpa de la pandèmia. A més a més, des de l’Ajuntament ja preveuen que no podran celebrar la dotzena edició de la Festa de l’All que normalment se celebrava el primer dissabte d’agost.

El tinent alcalde de Passanant i Belltall, Pau Minguet, en una entrevista a l’EFMR, ha explicat que molts agricultors no viuen habitualment a Belltall i el fet de no poder anar al municipi a causa de l’estat d’alarma la producció ho notarà. “L’all és un producte delicat que necessita una atenció molt especial i molt personalitzada, i el fet de no poder-hi estar fa que hagi crescut molta mala herba i no s’hagi pogut abonar en el moment que tocava”, explicava Minguet.

ÀUDIO: Pau Minguet, tinent alcalde de Passanant i Belltall, explica com serà la producció d’all d’aquesta temporada.

Per dotzè any consecutiu Passant i Belltall hauria de celebrar la Festa de l’all el primer dissabte d’agost. Tot i això, el tinent alcalde explica que “aquest any creiem que no es podrà realitzar”. La Festa de l’All és una tradició on es reuneixen més de 500 persones amb el popular esmorzar i el mercat de paradetes de productes de la terra.

Desena Festa de l’All a Belltall (Imatge: Gerard Bosch)

2 COMENTARIS

Comments are closed.