L’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc té controlats, a hores d’ara, 26 positius per la Covid-19. En la darrera setmana no hi ha hagut cap nou cas de coronavirus a l’ABS de Montblanc, segons informa la mateixa entitat. Pel que fa al conjunt de la comarca, el Departament de Salut informa que a la Conca de Barberà s’han contagiat 44 casos des de l’inici de la pandèmia i hi ha hagut 187 persones sospitoses.

Aquesta setmana han baixat els controls domiciliaris que han passat a una quinzena de pacients. Pel que fa a les consultes que reben a l’ABS de Montblanc són aproximadament 150 durant el dia, 100 menys que l’inici de la pandèmia que eren més de 250.

L’ABS de Montblanc té registrades fins ara 4 morts de persones que han donat positiu per coronavirus. Pel que fa als contagis entre els professionals, afortunadament tampoc n’han sumat de nous des de les darreres setmanes.

ÀUDIO: La directora de l’ABS de Montblanc, Laura Ruiz de Porras, expressa diversos consells