Tres persones de la Residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme de Santa Coloma de Queralt han mort en la darrera setmana. Segons ha explicat a l’EFMR.cat l’alcalde, Ramon Mullerat, totes tres han donat positiu en la prova de la Covid-19. D’aquesta manera són quatre les morts que s’acumulen al centre, ja que la setmana passada havia mort també una àvia centenària que tenia coronavirus.

Les àvies de la residència tenien 92, 94 i 97 anys i han mort durant la darrera setmana. La residència Nostra Senyora del Carme és l’única de la comarca que s’ha vist afectada pel coronavirus.

El personal de la residència colomina participa en un estudi d’Oriol Mitjà

16 professionals del centre participen durant aquesta setmana en l’estudi de l’assessor del Govern pel coronavirus. Segons ha pogut saber l’EFMR els 16 professionals que van acceptar han estat en contacte amb pacients positius i durant aquests dies se’ls dona medicaments i se’ls fa un seguiment diari per poder avaluar els resultats.

A més a més, durant la darrera setmana s’han realitzat diversos tests per determinar si les persones que havien donat positiu l’han passada o no. En total a la residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme de Santa Coloma 28 residents han donat positiu i 8 professionals també de la Covid-19.