La Federació Catalana de Futbol ha acordat donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020. Ara consultarà als clubs per conèixer la seva opinió i elaborarà un programa econòmic de suport al futbol català.

La situació és delicada pel primer equip del CF Montblanc, que de moment no sap si aconseguiria mantenir-se a Segona Catalana, ja que actualment es troba en zona de descens i a nou punts de la permanència. Ara la Federació obra al llarg de les properes setmanes una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució de forma posterior.

Pel que fa als dos representants de Quarta Catalana, el filial montblanquí i la Unió Esportiva l’Espluga, donen per finalitzada la seva temporada, de la mateixa manera que els equips del futbol base.