L’Ajuntament de Sarral posa a disposició de la ciutadania un correu i un número de telèfon per tal que tothom qui ho desitgi pugui deixar un missatge de condol per les persones que han perdut la vida en les darreres setmanes.

Amb la declaració de l’Estat d’alarma el govern central va decretar la prohibició de vetlles i celebracions de culte civil o religiós als morts i la limitació a tres familiars la participació en els enterraments o incineració de les víctimes. “La pèrdua d’una persona estimada, el dol i l’acomiadament són moments difícils en que la família necessita el suport i l’escalf de les persones de l’entorn”, expliquen des del consistori. “Amb la finalitat de poder donar el condol i expressar els sentiments a la família i l’escalf es pot fer enviant un correu a l’Ajuntament de Sarral (aj.sarral@altanet.org o trucant el 977890010”, apunten les mateixes fonts.