Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra ha engegat la iniciativa “Remors” per omplir la setmana de la diada de Sant Jordi de continguts culturals malgrat el confinament. Serà del 20 al 26 d’abril a través de les xarxes socials i les dues emissores municipals de la comarca per on es difondran textos recitats per part de la ciutadania.

Per participar-hi, qui ho vulgui, haurà de buscar un text en català, gravar-lo mentre el llegeix i penjar-lo a Instagram amb una història mencionant @omniumconcadebarbera i també amb les etiquetes #compartimcultura i #RemorsSantJordi.

Literatura a l’EFMR per celebrar el Sant Jordi des de casa

A l’EFMR es podran escoltar dos textos cada jornada a les 9 del matí, a les 11 després de l’Especial Informatiu i a la tarda a les 5 i a les 7. A més a més, també es podran escoltar a la carta a EFMR.cat. Aquests espais culturals, s’afegeixen als contes que també emetrà l’emissora en aquest cas de la mà del Club de Lectura Infantil de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.