El Consell Regulador de la DO Conca de Barberà i els seus cellers han programat de dilluns a divendres un tast en línia a través del seu canal d’Instagram, @DOConcadeBarberà, dins de la campanya Concavinus_tast. El primer tast online va ser aquest passat divendres, 17 d’abril, a càrrec del celler Mas Foraster i es va tasta el Josep Foraster Blanc Selecció 2018.

La iniciativa pretén apropar els diferents projectes vitivinícoles de la denominació amb tastos per a qualsevol persona. No són de nivell professional, sinó que qualsevol pot accedir i conèixer la història del celler i el vi a provar. El temps de 10 minuts és important per no ser un tast llarga i fer-la dinàmica: 1 celler, 1 vi, 10 minuts.

Aquests tastos confinats poden fer-se amb el vi a provar a casa o, fins i tot, sense el vi. Donar visibilitat als cellers en època de confinament és la voluntat d’aquestes cates en línia de la DO Conca de Barberà.