Enguany la Diada de Sant Jordi es veurà alterada a causa del Coronavirus i es traslladarà al 23 de juliol, si la situació sanitària ho permet. Així mateix, des de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí es vol dur a terme una iniciativa oberta a tothom per celebrar el Sant Jordi des de casa el proper 23 d’abril.

Així doncs, es proposa omplir els balcons i les finestres de roses el dia 23 d’abril. Aquells que hi vulguin participar hauran de fer una rosa amb paper, pintura, roba, llana, cartolina o amb qualsevol altre material que tinguin a l’abast. Després hauran de penjar la rosa al balcó o finestra de manera visible. Un cop penjada caldrà fer-li una foto i enviar-la al Whatsapp 606 303 917 per tal de fer un muntatge amb totes les roses del poble. Aquells que vulguin penjar-ho a les xarxes poden fer-ho amb l’etiqueta #santjordiconfinatedf

Aquesta proposta ha estat organitzada per la regidoria de Ciutadania, Esports i Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb el Punt d’Informació Juvenil Francolí i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.