Els camions de l’empresa Crusvi ja han pogut travessar el riu aquest matí i ho han fet pel pont provisional construït per l’exèrcit espanyol que va ser arrasat per la riuada de l’octubre passat.

6 mesos després la incubadora d’ous i veïns de la zona a la Font del Bolovi de Montblanc ja poden traspassar el riu i no haver de donar la volta pel camí de sant Miquel, un camí que ha donat molts problemes a l’empresa en els últims mesos, ja que diversos camions es van quedar encallats o van bolcar.

Aquest diumenge amb la visita del subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, acompanyat de l’alcalde del municipi, Josep Andreu, es va donar per finalitzat el pont, de tipus ‘Bailey’, que 54 efectius de l’exèrcit espanyol han construït amb tres dies i que l’Ajuntament de Montblanc ha acabat de facilitar els accessos.

Camió de l’empresa Crusvi passant pel pont (Imatge: Gerard Bosch)