Més d’un centenar de productes elaborats a la Conca de Barberà ja es poden comprar sense sortir de casa a través del portal web del Fet a la Conca que ha posat en marxa una botiga de venda per internet. Agricultors, ramaders i petites empreses agroalimentàries de la comarca ja estan venent a través d’aquest nou aparador de la cooperativa alimentària coincidint amb el tancament de la botiga de Poblet en conseqüència de les mesures de contenció del coronavirus.

En aquesta botiga online s’hi poden trobar embotits, espècies, formatges, licors, vermuts, llegums, cereals, mel, melmelades, olis, vinagres, productes de pastisseria, vins i caves. És una petita representació de les elaboracions dels 14 productors locals que formen part de la cooperativa.

Fet a la Conca ha comunicat que, mentre duri el confinament, l’enviament serà gratuït per a les comandes superiors a 30 €. Els productes seran lliurats en un termini d’entre 24 i 48 hores a partir del dia de la comanda, tenint en compte només els dies laborables.  

La cooperativa alimentària es va constituir a finals del 2018 a partir del segell “Fet a la Conca” presentat un parell d’anys abans. Des de la fundació, la cooperativa va assumir l’agrobotiga de Poblet, propietat de l’Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà, i és un dels punts de venda dels productes dels elaboradors associats, tot i que també se’n poden trobar en altres establiments de la comarca.