En aquests dies de confinament per la Covid-19, diverses han estat les escoles de la Conca de Barberà que, per pròpia iniciativa dels mestres, han volgut crear i editar vídeos on ells mateixos envien missatges d’ànim i alegria als seus alumnes, o els més petits poden veure així, després d’un mes els seus mestres.

Són els casos, per exemple, de l’Escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí, que ja ha penjat per Youtube un vídeo musical per on van passant els professionals del centre, tots amb missatges “Casa és…”, el vídeo acaba amb “Fes de casa teva un lloc on créixer i aprendre”. Molt semblant a la iniciativa dels mestres de l’Escola Vedruna de l’Espluga que també van penjar un vídeo musical amb diferents missatges de “Tot anirà bé”.

ESCOLA MARTÍ POCH

VEDRUNA DE L’ESPLUGA

INSTITUT JOAN AMIGÓ

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE L’ESPLUGA

https://www.facebook.com/emmespluga/videos/653070902175134/?__xts__[0]=68.ARB3ayMnXHxvBee4nI-QqxXa6XBYpqmf_n0HVeQJh1BW5pmeM-Mdn0GM3K613TMwDAKr9N3uFK_6fID4wM2dL-30mNB70-snsySOn7CWONVCexGssd-9s0gY1oSi3fhldlPEgHn_ft__3jL9xmfjZyo_Bg8STxcYCpA5ePJg4zrlIPTs_XTASzLgF9LpTEG0H-ZnJhmRarpfgUIANAWRAhb_MhT2mp_sLGA1JBumC7H4h5MaB2JEdsq1tqmFgDoemmC8uM83bTwtVNDeHFIXwhUTSTWQxbyLf8LjpKn_kQSZRyEbpz9WsXFjVt5Sk39V93SOamlOCJP11OYGu6ByIEszTk5djzbAlaPY6cFu&__tn__=-R

L’Escola Savador Ninot de Sarral és un altre exemple en què professors han fet arribar missatges als seus alumnes. El professorat de l’escola Les Muralles de Montblanc també va enregistrar un vídeo on es dirigien als seus alumnes amb frases motivacionals. Ara, però, han estat les famílies de l’escola les que s’han organitzat i han gravat vídeos on apareixen els alumnes de les 22 classes de l’escola.

ESCOLA SALVADOR NINOT

ESCOLA LES MURALLES

ZER POBLET

L’escola ZER Conca de Barberà també ha creat un vídeo pels nens i nenes.