Sarral aquest diumenge s’hauria hagut d’omplir d’alegria i celebració amb motiu de la Festa de les Pubilles. La situació és completament diferent, ja que no es poden celebrar actes per culpa de la crisi del coronavirus.

Amb tot, les pubilles sarralenques han volgut sortir però no al carrer sinó en un vídeo denunciant la discriminació que tenen entre la seva festa i la festa dels nois la dels Quintos. En el vídeo expliquen que la Festa dels Quintos sempre és la que ha tingut més importància, mentre que la festa de les Pubilles sempre s’ha vist desvalorada. El vídeo l’acaben en què “tornaran més fortes que mai”. De moment l’Ajuntament no s’ha pronunciat si la festa de les pubilles queda anul·lada o ajornada.

Les pubilles d’enguany i que firmen el vídeo són: Júlia Rull, Laia Fornés, Judit Fornés, Cristina Ventura, Lidia Oliver, Noemí Arche i Maite Ramos.