El subdelegat del govern central a Tarragona, Joan Sabaté, ha visitat aquest diumenge el municipi de Montblanc, concretament el pont provisional que ha construït aquesta setmana l’exèrcit espanyol de terra. 

Sabaté s’ha trobat amb l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i amb alguns regidors del consistori. També hi ha participat Antonio Bergoñós, subdelegat de Defensa a Tarragona, el General de Brigada de l’Exèrcit de Terra, Joaquín Broch, i diversos efectius de l’exèrcit que transportaven materials de l’obra.

El pont ja ha quedat finalitzat aquest diumenge després de la intervenció de l’Ajuntament de Montblanc per enllestir els accessos i es preveu que a partir de dimarts els camions de la incubadora d’ous Crusvi ja podran passar.

La visita arriba pocs dies després que el batlle montblanquí critiqués l’actitud de la subdelegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, en considerar-la una humiliació per la condició d’independentistes, ja que Andreu assegurava que l’executiu de Pedro Sánchez havia utilitzat la intervenció de l’exèrcit com a instrument polític, quan encara no han resolt els ajuts pels aiguats pràcticament mig any després.