Les proves de detecció de la covid-19 han confirmat 22 positius a la Residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme de Santa Coloma de Queralt. Pel que fa als i les professionals, s’han confirmat 4 positius, que es troben en aïllament domiciliari.

Tot just aquest dijous l’Ajuntament del municipi informava dels dos primers positius del centre que dona servei a una setantena de redidents. En aquest moment ja es van aïllar els dos usuaris i tres més que presentaven símptomes, però la residència va fer proves entre dimarts i dijous a tots els residents i treballadors. Així doncs la Residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme arriba als 24 infectats, entre els residents del centre a la falta de més proves.

El Consorci Sociosanitari de Salta Coloma de Queralt també ha informat que disposa del material i equips de protecció necessaris per fer front al brot de coronavirus. Al mateix temps, l’Ajuntament també fa una crida a la ciudadania a respectar les mesures de confinament per contenir el virus.