Aquesta setmana s’han conegut set nous casos detectats de coronaviurs a la Conca de Barberà, això ha fet augmentar a 35 els casos confirmats de la Covid-19 a la comarca, segons el recull de dades del Departament de Salut. 

De tots els casos confirmats de Covid-19 a la Conca, 5 es troben ingressats a l’Hospital Pius de Valls i dues persones estan a la UCI de l’Hospital Joan XXIII. Cal tenir en compte també que gairebé hi ha una seixantena de persones en control domiciliari. Afortunadament no hi ha hagut cap nova mort a la comarca durant la darrera setmana segons l’ABS de Montblanc.

Així, la Conca de Barberà ja acumula 35 positius, dels quals 13 corresponen al municipi de Montblanc, 8 a Santa Coloma de Queralt, 5 a l’Espluga de Francolí, 4 a Sarral, 3 a Solivella i una persona a Pira i a Barberà de la Conca.