L’ajuntament de Montblanc manté permanentment el contacte directe amb l’Àrea Bàsica de Salut (CAP Montblanc), així com amb les residències Llar Conca de Barberà i Montblanc.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha mostrat a les directores dels tres centres l’agraïment més sincer per la tasca admirable que estan desenvolupant tots els treballadors i treballadores. Per altra banda, ha posat a la seva disposició l’Ajuntament per col·laborar en tots aquells aspectes que estiguin al seu abast.

En aquest sentit, ja s’estan desinfectant els carrers adjacents a aquests centres i, en un moment de necessitat, es va oferir material. Actualment, cap dels centres té necessitats de material o mancances significatives. Afortunadament no s’ha registrat cap positiu de la COVID-19 a les residències de Montblanc, fet que propicia una certa normalitat. Tanmateix, no es pot abaixar la guàrdia i, per aquest motiu, els familiars dels residents no els poden visitar, essent aquest fet, una de les majors dificultats del moment.

Per altra banda, el regidor de Sanitat, Santi Porta, manté un contacte diari amb la directora del CAP per seguir controlant el nombre de positius i els aïllats. Si bé és cert que a la Conca de Barberà no s’han viscut episodis de gran complexitat com a altres indrets del país, segueix sent imprescindible que es mantinguin totes les precaucions.