El personal sanitari de l’ABS de Montblanc ha rebut la donació de material de protecció per a la seva lluita contra la pandèmia de la Covid-19. Diverses empreses i particulars han entregat aquest material de protecció al CAP de Montblanc, centre d’urgències en estat d’alarma.

La directora de l’ABS de Montblanc, Laura Ruiz de Porras, ha agraït sincerament totes les mostres de solidaritat per part de particulars i empreses. “Hem pogut equipar adequadament els nostres professionals dels elements de protecció individual (EPI) necessaris, arribant a gaudir d’uns estocs envejables (si tenim en compte el deficient subministrament d’aquest material pels conductes ordinaris arreu del país)”. A més a més, la directora afegeix que poden ajudar a les residències geriàtriques de la comarca ha dotar-les de material.

En un comunicat la directora de l’ABS de Montblanc explica que a dia d’aquest 7 d’abril a la Conca de Barberà 54 pacients controlats a domicili (1 d’ells en hospitalització domiciliària), 5 en ingrés hospitalari dues d’elles a l’UCI.