L’Ajuntament de Sarral va organitzar, aquest dissabte i diumenge passats, la celebració d’una nova iniciativa per ajudar a viure millor aquests dies de confinament domiciliari a causa de la Covid-19, oferint una altra activitat lúdica per fer en família o sols, però sobretot per compartir amb el veïnat, enfortint alhora els vincles comunitaris.

A través dels altaveus repartits per tot el poble i que s’usen habitualment pels pregons informatius municipals, es va convocar a tots els sarralencs i sarralenques que ho desitgessin a sortir als balcons, jardins, patis, terrats i terrasses per fer un vermut popular plegats, però cadascú des de casa seva. La música ambient va acompanyar el vermut, entre les 12 i les 2 del migdia, amenitzant l’estada als balcons, des d’on molts veïns es van poder saludar i xerrar a distància, compartint un temps de lleure plegats mentre feien el vermut casolà del diumenge.

Després de tres setmanes de confinament, la primera tinent d’alcalde de Sarral, Victòria Cañís, remarca que l’activitat lúdica “ha estat un gran èxit i creiem que la gent està contenta, perquè han estat molts els que s’han sumat a aquest vermut. Ens va acompanyar el sol, després de dies de pluja; i la música va ajudar a crear un espai relaxat per conviure amb els veïns i les veïnes”. I hi afegeix: “Convidem tothom a tornar-hi el cap de setmana vinent!”.

Imatge: Ajuntament de Sarral