“Cocotru” és el projecte que ha posat en marxa la branca de Trucs de l’AEiG l’Estornell de l’Espluga de Francolí a través d’Instagram per oferir continguts d’entreteniment i lúdics per fer més amens els dies de confinament. A través d’aquest canal a les xarxes socials, les joves han dividit la pàgina en diverses categories i difonen continguts de gastronomia, musicals, infantils, de comerç alternatiu i també divulgatius sobre la malaltia de la COVID-19. La iniciativa es pot seguir a través de @cocotru_20 a Instagram.

ÀUDIO: Ingrid Guillen explica la iniciativa a l’Informatiu Conca de Barberà

Amb una setmana de vida, la iniciativa ja ha definit el seu ventall de continguts i també ha fet les primeres publicacions, hi trobem tant fotografies com vídeos. S’hi poden descobrir receptes de cuina, com fer mascaretes de protecció o propostes per fer amb els infants. En aquest canal també prenen especial protagonisme els vídeos amb testimonis que expliquen com estan vivint el confinament. Una secció a la qual s’hi incorporaran també psicòlegs que donaran consells als seguidors.