L’Escola de Música de l’Espluga i la Llar d’Infants Municipals segueixen treballant per fer arribar als alumnes i a les famílies propostes d’activitats per fer durant el confinament. Així com fer-los un seguiment de les classes d’instrument i també preparar noves dinàmiques per la tornada als centres educatius. 

En el cas de la Llar d’Infants, l’equip educatiu està treballant per fer nous plantejaments pedagògics i estan en contacte amb les famílies a través del correu electrònic. De fet, les educadores de la Llar han proposat a les famílies l’ús de l’agenda viatgera a casa i es proposen buscar un nom per la Llar d’Infants. A més, a través de vídeos, els nens i nenes de la Llar, poden veure les seves educadores i poden ballar i cantar amb elles. 

Pel que fa a l’Escola Municipal de Música, l’equip docent està en contacte amb alumnes i famílies per tal d’oferir un seguiment a aquells que estiguin practicant el seu instrument i vulguin tenir un feedback del professor/a. A més, pels més petits de l’escola s’ha enviat la Cantata de la Vaca Florinda i opcions de jocs musicals.