L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha valorat aquest dilluns l’actuació de l’exèrcit espanyol que aquesta setmana construirà de manera provisional un pont per connectar la incubadora d’ous Crusvi amb la N-240.

Ha assegurat que era una actuació molt necessària per l’empresa, que estava tenint pèrdues molt importants en no poder utilitzar el pont i haver de fer una ruta molt més llarga i perillosa per la muntanya per arribar-hi. Cada setmana surten de la granja 500.000 ous que nodreixen a unes 200 granges del país.

“Ens han humuliat? Si. Ens han tractat com una colònia”, ha explicat l’alcalde, Josep Andreu, que critica que s’hagi utilitzat aquesta actuació com un instrument polític. “Jo ara parlo amb aquesta llibertat després d’escoltar a Pedro Sánchez parlant d’aquest tema al Congrés dels Diputats.

Un equip de pontoners de l’exèrcit va arribar aquest diumenge per descarregar material pesat. Aquest dilluns acabaran de portar tot el material i entre dimarts i dimecres deixaran el pont acabat. Es preveu que hi treballaran 54 efectius i 20 vehicles a la construcció del pont del model Bayley.

Serà un pont metàl·lic provisional, a l’espera que arribi el defintiu que l’Ajuntament de Montblanc tirarà endavant amb les ajudes de la Generalitat, que ja han arribat, i de l’Estat, que encara no han arribat. “És una vergonya que el Consell de Ministres, cinc mesos i mig després, encara no hagi aprovat les ajudes promeses”, explica.

1 COMENTARI

Comments are closed.