Una unitat de l’exèrcit espanyol ha arribat aquest diumenge a la Conca de Barberà per iniciar aquesta setmana la construcció del pont de la font de Bolovi a Montblanc destruït per la riuada el passat octubre i que connecta la incubadora d’ous Crusvi amb la carretera N-240.

Els militars s’ubicaran aquests dies a l’interior del recinte de l’empresa alimentària on aquest matí ja hi han descarregat la maquinària pesant per reconstruir la infraestructura i també el campament. La unitat de l’exèrcit ha estat rebuda per part de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i Protecció Civil de Montblanc. La intervenció del cos de l’Estat respon a la petició del mateix Andreu davant el retard dels ajuts per fer front als estralls de la riuada i, en aquest cas, actuar en un pont de propietat municipal.

Segons ha pogut saber l’EFMR.cat el pont es preveu que quedi enllestit aquesta setmana. Durant aquest diumenge i dilluns l’exèrcit espanyol de terra acabarà de portar tot el material per poder construir el pont.