La suspensió de totes les misses i de la resta d’actes litúrgics oberts al públic arran de la crisi del coronavirus, ha fet que diverses parròquies hagin hagut d’adaptar-se i buscar alternatives per seguir a prop dels fidels, també durant la Setmana Santa.

A l’Espluga de Francolí el diumenge rams s’ha viscut diferent, amb l’església Vella de Sant Miquel a porta tancada la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel s’ha adaptat i ha retransmès l’eucaristia per Facebook a través de l’usuari del propi Mn. Marcus Vinicius Teixeira. L’eucaristia també s’ha retransmès per les ones de l’EFMR.

Montblanc també ha hagut d’adaptar-se i com els últims dies el Mossèn Simò Gras ha realitzat la missa de diumenge de rams a través del seu canal de YouTube. En aquest cas també ha realitzat el viacrucis d’aquest diuemenge a través de la xarxa social.

En àmbit de demarcació el Sr. Arquebisbe, Mons. Joan Planellas, presidirà les celebracions d’aquesta Setmana Santa des de la capella del Santíssim Sagrament de la Catedral. Totes elles, a porta tancada, seran retransmeses en directe a través de la pàgina web de l’Arquebisbat (arqtgn.cat), la pàgina de Facebook (Arquebisbat de Tarragona) i el canal de YouTube. Algunes celebracions també es podran seguir pel canal de televisió Tac12.