Les dades de l’atur d’aquest mes de març reflecteixen allò que ja s’intuïa, que la desocupació a la comarca es dispararia. I així ha estat, doncs en el darrer mes, quan va esclatar la crisi sanitària, la llista d’aturats de la Conca de Barberà ha augmentat en 119 persones. El total de desocupats a la Conca aquest mes de març és de 886 persones. 

Les poblacions de la comarca que han patit un increment més significatiu en les xifres de persones desocupades durant el mes de març són Savallà del Comtat (26,67 %), Llorac (15,38 %), Conesa (15,00 %) i Passanant i Belltall (15,00 %). 

A Montblanc ha augmentat en 43 persones (8,59%) respecte al mes de febrer i a l’Espluga de Francolí ho ha fet en 21 (8,18 %). A Santa Coloma de Queralt ha augmentat en 14 persones (8,62%). De fet, l’atur ha augmentat en 12 de municipis de la comarca, només a Rocafort de Queralt l’atur ha disminuït en una persona.