A causa de l’enfonsament del sostre de l’antic cinema Xulla, l’Ajuntament s’ha vist obligat a tallar la carretera de Montblanc, entre la plaça del novè centenari i el passeig Cañellas.

Aquest dimecres part de la teulada de l’antic cinema va caure a l’interior de l’immoble. La mesura de tallar la circulació de vianants com de vehicles ha estat adoptada després d’un primer informe de l’arquitecte municipal, però també després de la inspecció feta pels Bombers a l’exterior i interior de l’edifici.

ÀUDIO: Josep M. Vidal, alcalde de l’Espluga, explica quins són els següents passos.

Tot i això, l’Ajuntament està tenint dificultats per notificar l’incident als propietaris de l’immoble, ja que segons l’alcalde de l’Espluga, Josep M. Vidal, explica que “el registre no corresponent en la realitat”.

ÀUDIO: Vidal explicat que tenen dificultat per notificar l’incident als propietaris

Fins a nou avís la circulació dels vehicles que entren per l’Espluga per la carretera de Montblanc serà desviada cap a la plaça del Novè Centenari, carrer Major, plaça de la Vila i carrer Torres Jordi o carrer Mn Muntanyola. Per tal de permetre la circulació de camions quedarà prohibit aparcar al final del C/Mestre Roig i en algunes zones del C/Ermita.

Estat actual dels antics cinemes Xulla (Imatge: Pep Morató)