Qui va ser alcalde de Solivella entre els anys 1999 i 2003, Josep Maria Casamitjana, ha mort a causa del coronavirus, segons han confirmat fonts sanitàries a l’EFMR.cat, després de ser contagiat per la malaltia quan es trobava en ingrés hospitalari. Casamitjana tenia patologies prèvies i és la quarta víctima mortal per la COVID-19 registrada a la Conca de Barberà.

Josep Maria Casamitjana també va ser conseller comarcal, per això l’ens comarcal ha volgut manifestar aquest dissabte el seu condol a través de les xarxes socials. Casamitjana també va ser regidor entre el 1995 i el 2007.

Amb aquesta ja són 4 les víctimes mortal per coronavirus a la nostra comarca. Aquest divendres també coneixíem que a la comarca es confirmen 10 persones contagiades pel virus que, per tant, han donat positiu a les proves de la COVID-19.