El montblanquí Antonio Ferre Molne ha superat la fase més dura del coronavirus a l’hospital. El passat 19 de març va donar positiu a la prova de la COVID-19, una setmana després va sortir del Pius Hospital de Valls amb l’alta per aïllar-se a casa seva. L’Antonio actualment es troba perfecte, però reconeix que en algun moment no ho va acabar de veure clar.

El contagi del montblanquí va produir-se a Benidorm, on va fer-hi una estada amb la Imserso el passat 3 de març, juntament amb la seva dona. L’Antonio i la seva dona van fer vida normal realitzant excursions per la zona. Tot i això, Ferre no ho veia del tot clar perquè ja havia escoltat les notícies i manifesta: “anava esverat, no vaig tocar mai cap barana, tot i això els carrers de Benidorm estaven plens de gom a gom”.

El dia 10 de març Ferre va tornar a Montblanc, encara sense símptomes recorda que va anar a donar menjar als animals que té a Prenafeta. Però durant la nit del 12 de març es va començar a trobar malament. Tot i això, va fer repòs a casa fins al diumenge que va trucar al 061. Durant la trucada li van recomanar que es prengués un “Paracetamol” però no se’l va poder empassar. L’endemà el van acompanyar a l’hospital on allí li van començar a fer proves, entre elles la de la Covid-19 que el 19 de març va donar positiu. A partir d’aquí es van activar els protocols i els van aïllar en una habitació.

Hauria format part d’un assaig clínic amb un nou medicament

L’Antonio explica que li van dir si volia provar un nou medicament que s’estava posant en marxa, ell va acceptar i durant tota a la setmana es va anar trobant bé. El dia 24 de març li van donar l’alta mèdica i ara està a casa aïllat de la gent exterior. Tot i això, també dorm en una habitació separat i manté una distància considerable amb la seva dona.

ENTREVISTA a Antonio Ferre Molne