L’hivern ha tornat per unes hores amb pluja, neu i calamarsa a la Conca de Barberà. Els xàfecs més importants s’han concentrat al sud del territori. En alguns casos han anat acompanyats de calamarsa o de neu granulada com per exemple a Solivella.

La neu també s’ha deixat veure en els punts més alts de la comarca com al municipi de Vilanova de Prades o al Tossal de la Baltasana.

Imatge del Tossal de la Baltasana (Imatge: Meteoprades)

Degut a l’activació de l’alerta del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT), els serveis de carreteres de la Diputació de Tarragona han format 4 equips que durant aquest dijous treballen a les carreteres de les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà i la Terra Alta espargint fins a 40 tones de sal per evitar les gelades i precipitacions previstes per aquesta tarda.