L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí va començar aquest dimarts els primers treballs per netejar els carrers del municipi amb una solució sèptica per a la desinfecció, concretament hipoclorit, tal com indica la Generalitat.

Fonts municipals han precisat que aquests primers dies es desinfectaran tots els carrers del municipi, aquests treballs duraran uns 3 dies. Els dies següents l’Ajuntament prioritzarà les zones més transitades incidint especialment al voltant del CAP, els establiments comercials d’alimentació, les farmàcies, els carrers i places principals que són les vies públiques que registren més circulació de persones aquests dies.

La desinfecció de carrers és una mesura que ja han dut a terme diversos municipis de la comarca com per exemple Montblanc, Sarral i Barberà de la Conca.

2 COMENTARIS

Comments are closed.