L’Ajuntament de Montblanc ha enllestit aquest dimarts, 24 de març, un pas alternatiu per poder connectar la carretera N-240 amb una empresa incubadora d’ous.

A causa del coronavirus i que moltes empreses estan tancades l’Ajuntament de Montblanc ha decidit realitzar un pas alternatiu al camí de Sant Miquel perquè l’empresa pugui passar amb els camions. Aquesta decisió arriba una setmana després de conèixer que l’exercit havia de col·locar un pont provisional.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, en declaracions a l’EFMR.cat apuntava que “no sabem encara del cert si amb tot això del coronavirus podrem fer un pont aquí en les pròximes setmanes”. Andreu també explicava que “la situació a Crusvi és molt desesperada”.

Es preveu que els vehicles puguin travessar pel pas alternatiu aquest dimecres. Tot i això, aquest matí l’exercit ha tornat sobre el terreny per comprovar l’arranjament de les terres.