El Club Atlètic Montblanc ha decidit suspendre la 43a Cursa Popular i la 26 Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep del primer de maig.

L’organització, després d’analitzar l’actual situació d’excepcionalitat sanitària produïda per la pandèmia del COVID-19 i de valorar els possibles escenaris d’aquí a la data de celebració de la cursa, ha pres aquesta “trista decisió per al nostre Club”, han assegurat en un comunicat.

Com en el cas de moltes entitats, és la primera vegada que el Club Atlètic es veu obligat a suspendre la clàssica de Sant Josep, que tradicionalment se celebra el dia 1 de maig. Asseguren que “no podem posar en risc les mesures de contenció amb l’organització d’unes curses on es reuneix una gran quantitat de persones i d’aquesta manera seguir totes aquelles recomanacions que vinguin de les autoritats sanitàries”.

El club assegura que no es farà en una altra data, i que la propera edició serà la del 2021.