L’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc, que aglutina la major població de la Conca de Barberà, ha registrat aquest dilluns al matí un augment d’urgències considerables.

En total l’Àrea Bàsica ha respost a 253 visites de pacients que han visitat el CAP o han trucat. Segons apunten des de l’Àrea Bàsica, és un fet insòlit tenint en compte que només es realitzen urgències. La majoria de visites o trucades de persones presentaven símptomes de febra o tos, uns símptomes molt similars al del Covid-19.

Segons han informat a l’EFMR.cat tots els casos són lleus, si en algun cas sigues més greu, s’enviaria a l’hospital bàsic de referència al Pius Hospital de Valls. A més a més, en les últimes hores també hi hagut un augment de persones que s’han hagut d’aïllar per possibles contactes amb persones que han tingut el coronavirus.

La xifra de positius a la demarcació de Tarragona s’ha incrementat en 86, elevant el nombre de confirmats acumulats als 163. 98 d’ells es troben ingressats, dels quals 24 estan a la UCI. Tres persones han mort amb coronavirus durant el cap de setmana al Camp de Tarragona, entre ells un 1 home de 75 anys, un home de 82 anys i un home de 83 anys tots ells ingressats a Joan XXIII.