MAHLE presentarà aquest dilluns un Expedient de Regulació d’Ocupació Temporal (ERTO) per causes de força major a conseqüència de la crisi del covid-19 per uns 1.000 treballadors de les plantes de Montblanc i l’Espluga de Francolí, segons han confirmat fonts dels sindicats a l’EFMR.cat.

El fabricant alemany de peces d’automòbils amb diverses plantes a Montblanc i també una línia a l’Espluga, ha anat anul·lant algunes línies productives durant l’última setmana, ja que han seguit la consigna que ha donat la companyia en l’àmbit europeu de tancar successivament de manera controlada totes les línies de producció fins al dimecres 25 de març.

En aquest sentit, el comitè d’empresa de MAHLE de Montblanc està negociant amb la direcció de la multinacional les condicions de l’ERTO que acabaran de tancar dilluns. Un cop presentat, l’expedient per força major ha de ser validat per l’administració en un termini de cinc dies.