La televisió pública del Camp de Tarragona ha iniciat una crida per fer un recull de vídeos dels espectadors durant aquests dies de confinament per veure com s’està vivint arreu del territori. La iniciativa consisteix a enviar vídeos enregistrats en horitzontal i d’uns 30 segons de durada explicant com esteu passant les hores durant aquest aïllament per combatre el coronavirus. Els vídeos es poden enviar fins aquest dilluns a través de Whatsapp a 662 579 114.

Aquests enregistraments de la ciutadania formaran part dels molinets de Tac12 i també seran protagonistes de la pròxima edició del magazín Som-hi presentat per Jordi Murtró. El mateix presentador feia una crida a través de les xarxes socials en què demana als espectadors que expliquin com estan vivint el confinament o com s’organitzen.