5 mesos després de l’aiguat del passat octubre la Ministra de Defensa va contactar amb l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, per tal de facilitar l’exèrcit espanyol per desencallar l’aïllament de la incubadora d’ous de Montblanc.

Aquest dimecres al matí el president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, ho ha dit en una rèplica al portaveu d’ERC Gabriel Rufián al Congrés que li ha comentat que l’exèrcit de terra es va comprometre amb l’alcalde de Montblanc instal·lar un pont provisional per tal de donar sortida als productes i en conseqüència poder conservar els llocs de treball.

Segons ha pogut confirmar l’EFMR, aquests dies, ja s’estan realitzant obres a la zona per tal d’anivellar la zona per col·locar el pont. Les obres que les està duent a terme Excavacions Ubeda s’estan realitzant durant aquesta setmana en els dos costats del pont que la riuda va afectar. A partir de la setmana que ve ja es podrà instal·lar el pont.