L’empresa Mahle de Montblanc ha donat aquest dimecres 500 mascaretes als Mossos d’Esquadra. Al mateix temps el basar xinès Roquetes també ha entregat a la Policia Local de Montblanc material de seguretat com guants, ampolles de gel desinfectant, mascaretes i gases.

Les dues administracions utilitzaran aquest material per a protegir els agents dels cossos de seguretat. La Policia Local de Montblanc també vol agrair l’aportació d’una capsa de mascaretes que els hi ha fet la ferreteria Cefir i una altra capsa que els hi ha entregat un veí anònim que en veure una patrulla sense protecció s’ha solidaritzat amb els policies, fent entrega d’aquesta.

Aquest dijous començaran els controls a les carreteres per fer el seguiment del compliment del Decret per part de la Policia Local de Montblanc.

Imatge: Policia Local de Montblanc