La jornada d’agraïment a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) per la seva implicació en les tasques de recuperació després de la riuada del Francolí de l’octubre de 2019 queda aplaçada fins a trobar una nova data. L’organització, coordinada entre l’Ajuntament de l’Espluga, l’ADF de l’Espluga i Secretariat de les Federacions d’ADF de Catalunya, ha pres aquesta decisió tenint en compte les indicacions de les autoritats sanitàries i les restriccions actuals per fer front al Coronavirus.

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) van tenir un paper clau després de la riuada del 22 d’octubre a l’Espluga de Francolí, més de 200 voluntaris/es de diferents ADF d’arreu de Catalunya van ajudar en les tasques de neteja i recuperació de la zona més afectada de manera voluntària. Per aquest motiu, s’havia preparat una jornada per agrair a tots els voluntaris/es la seva implicació.

La trobada havia de comptar amb més de 300 persones i diversos actes i activitats. Des de l’organització es planteja buscar una nova data per tirar endavant aquest esdeveniment un cop la situació estigui més normalitzada.