Des de les 12 de la nit de divendres els bars, restaurants i cafeteries han de quedar tancats segons les mesures preventives extraordinàries aplicades per la Generalitat a tot el país per evitar el contagi del coronavirus.

Això afecta també als establiments de restauració a excepció dels que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials. Els forns de pa i botigues d’alimentació amb una secció de degustació o granja també hauran de tancar aquesta part. Poden mantenir la venda de pa o qualsevol altra aliment. Aquestes mesures tenen, per ara, una durada de 15 dies.

D’altra banda, a l’Espluga de Francolí s’ha restringit l’accés als parcs infantils per la mateixa raó. Segons Salut és un dels punts que pot ser un focus de transmissió.

Els bars, restaurants i cafeteries aquest matí (Imatge: Pep Morató)