Montblanc està ultimant l’enderroc de l’edifici del Kursaal. De fet, es preveu que aquest divendres tot l’edifici estigui ja a terra.

Des d’aquest dimecres i fins avui divendres el pas de vianants i vehicles pel tram del carrer Major que toca a Sant Francesc ha quedat tallat a causa dels treballs d’enderroc.

Les tasques van començar al febrer i pràcticament un mes i mig després ja no hi haurà l’edifici. Ara el següent pas serà retirar tota la runa i començar les obres de restauració d’aquest tram de la muralla medieval de Montblanc i de construcció del portal de SAnt Francesc, que canviarà per complet l’entrada al centre històric de la vila. El projecte, finançat a través de l’1% cultural del Ministeri de Foment, és una de les grans intervencions fetes mai al recinte emmurallat de la vila amb un pressupost de 750.000 euros.