Les mesures de contenció per la propagació del COVID-19 també arriben a l’EFMR que atura l’enregistrament de programes per part dels col·laboradors de l’Espluga Audiovisual durant les dues pròximes setmanes. Tot i això, el servei públic garantirà la cobertura informativa de l’actualitat de la Conca de Barberà i també l’emissió de l’Informatiu Conca de Barberà. Al mateix temps, la programació de l’emissora es nodrirà temporalment amb la reemissió dels programes de la graella i es recomana el servei de ràdio a la carta per gaudir dels més de 1.000 programes disponibles a EFMR.cat.

Més programes en antena i promoció de la ràdio a la carta

Entre les mesures preses per frenar el coronavirus, l’Ajuntament de l’Espluga també ha limitat l’accés a l’emissora municipal únicament per cobrir els serveis mínims, és a dir, la cobertura informativa a través del web i als espais informatius del 107.4 FM. Així, de forma provisional, s’ha suspès la gravació de programes als estudis, així com l’atenció al públic a les instal·lacions de l’emissora.

Tota l’actualitat, aquest dissabte a les 13 h a l’Informatiu Conca de Barberà

Davant l’aturada de molts serveis i negocis, l’Espluga Audiovisual potenciarà l’emissió de programes a través del 107.4 FM i l’emissió per internet, especialment, educatius i de divulgació que té en cartera d’aquestes darreres temporades. Aquesta oferta es combinarà amb els epais informatius. D’aquesta manera, hi haurà programació, de dilluns a divendres, en les franges de les 11 h, les 12 h, les 17 h, les 19 h i les 20 h i en cap de setmana es mantindran les franges actuals. La resta de les hores es completarà amb les diferents fórmules musicals.

Anglès, gastronomia, música o química, quan vulguis a EFMR.cat