L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi no prendrà cap decisió sobre la celebració de la festa fins que s’acabi el període de restriccions actual.

La junta de l’entitat ha fet públic un comunicat on s’anuncia la suspensió de tots els assajos previstos fins al 26 de març i el tancament al públic de l’oficina i del lloguer i repartiment de vestuari.

L’Associació Medieval creu que encara és aviat i fins que no acabi aquest primer període de restriccions no hi haurà cap decisió sobre la celebració de la festa. Ho ha explicat el president de l’Associació Medieval, Joan López, que assegura que “pel que fa a la festa, encara és aviat, estem esperant a que s’esgoti aquest primer període de restriccions”.

Amb tot, la junta demana que tothom empatitzi amb l’entitat. Són conscients que la seva decisió implica a molta gent, agents públics i privats, i asseguren que no es farà res de manera precipitada.

La 33a edició de la Setmana Medieval està prevista del 17 al 26 d’abril.