Segueixen les accions de prevenció del coronavirus a l’Espluga de Francolí. Aquest divendres a la tarda el jovent de l’Espluga de Francolí ha iniciat una xarxa de voluntariat amb la finalitat d’ajudar les persones grans amb la compra o a la farmàcia i altres encàrrecs.

L’objectiu de l’acció és evitar que la gent gran surti de casa, ja que es considera que és el col·lectiu de la societat que presenta un factor de risc de contagi pel coronavirus més alt. També ajudar aquelles famílies que han d’anar a treballar i que no tenen amb qui deixar els seus fills. La iniciativa també ha sorgit en altres ciutats i pobles.

El jovent sota el nom “Xarxa Ajudem-nos Espluga de Francolí” recalca que davant la situació d’emergència derivada de la pandèmia del COVID19 han decidit organitzar-se per ajudar els veïns en la mesura que puguin. Per adreçar-se els voluntaris, la gent que ho necessiti pot trucar o via WhatsApp al telèfon 622 362 576 o 673 816 897.