La paralització de l’activitat educativa, des d’aquest divendres, dia 13 de març, fins al proper divendres 27 de març, deixa sense anar a classe tota una població formada per 2.666 alumnes d’entre 0 i 18 anys de la Conca de Barberà, a més de desenes de docents, entre mestres, professors i educadors. També els 110 alumnes dels cicles formatius de la comarca.

A la Conca de Barberà hi ha 6 centres públics d’educació infantil i primària (4 escoles i 2 ZERs), 3 centres públics d’educació secundària, batxillerat i formació professional, 3 centres privats-concertats d’educació primària i secundària, 1 centre públic d’educació especial, 8 escoles bressol públiques (4 municipals i 1 de la Generalitat), tots ells romanen tancats en virtut del decret fixat pel Departament d’Educació, en coordinació amb el Departament de Salut i en el marc del Pla d’Actuació per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc.