Segons han informat des de l’Ajuntament de Montblanc, queda ajornat l’acte cultural de lectura de poemes que s’havia de celebrar el divendres 20 de març.

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora el dissabte 21 de març, la Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO de Catalunya impulsen un seguit d’accions poètiques al territori de parlar catalana.

Per festejar-lo s’ha triat la poesia “A hora foscant” de Josep Carner. El poema s’ha traduït del català a vint llengües més, les altres oficials a Catalunya i algunes d’escollides entre les que parlen els altres ciutadans del país. L’Ajuntament de Montblanc, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el Servei Comarcal de Català, la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles, l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira, el Museu Comarcal i l’Associació literària l’Escarritx han preparat un acte de lectura poètica que té per objectiu acostar al màxim el fet poètic a la població de la vila.

L’activitat s’havia de dur a terme divendres 20 de març a les 6 de la tarda a la biblioteca. L’acte s’ajorna seguint les recomanacions de la Generalitat en referència al coronavirus.