Aquest dijous al matí la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat el municipi de Blancafort acompanyada del diputat de Centres d’Ensenyament, Jordi Cartanyà; del diputat delegat de Contractació i Expropiacions, Marc Ayala; i de la diputada del Pla d’Acció Municipal, Marta Blanch.

La visita institucional s’ha iniciat als voltants de l’Escola de Blancafort i, seguidament, la presidenta i els diputats s’han desplaçat a l’ajuntament on l’alcalde de Blancafort, Enric París, els ha rebut amb diversos membres de la Corporació Municipal.

La presidenta, que ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, ha mantingut també una trobada amb els representants municipals per tal de conèixer els nous projectes de  l’Ajuntament de Blancafort. Llauradó ha senyalat que aquest municipi de la Conca de Barberà “tot i ser un poble petit té la sort de disposar d’equipaments públics de primera: ja sigui culturals, socials, educatius i esportius que fomenten el dinamisme dels veïns i les veïnes”.

La presidenta de la Diputació també s’ha apropat a les instal·lacions de la Llar de Jubilats i  ha visitat l’Agrobotiga dels Cellers Domenys.