Un total de 2.047 persones han visitat el Museu Comarcal de la Conca de Barberà ubicat a Montblanc durant els primers mesos d’any. L’increment del nombre de visitants en aquest 2020 ha vingut motivat per l’exposició retrospectiva sobre el Carnaval de Montblanc des de l’any 1978 fins a l’actualitat, ja que la majoria de persones van visitar la mostra de fotografies i carrosses.

Pel que fa al perfil del visitant, principalment han estat veïns de Montblanc, sent uns 700 en aquest balanç. També hi han tingut una incidència destacada els grups d’escolars que van visitar l’exposició. A conseqüència de la mostra sobre el carnaval montblanquí i de la resta de les activitats programades, durant el primer trimestre de 2020 la seu central del Museu Comarcal de la Conca de Barberà ha viscut un increment molt notable de visitants respecte exercicis anteriors.

La programació del museu no s’atura i continua aquest dijous dia 12 de març a les 19:00 amb la presentació del llibre que recull les ponències de les I Jornades Internacionals d’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani de la Península Ibèrica. Jornades que es van celebrar el dies 26, 27 i 28 d’octubre de 2019 al Museu Comarcal. Més endavant, el dia 3 d’abril de 2020, s’inaugurarà una nova exposició de l’artista Enric Adserà, veí de Barberà de la Conca i resident a Holanda.