El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha celebrat aquest dilluns un acte institucional per commemorar el Dia Internacional de les Dones, que ha comptat amb desenes de persones. Ha estat un acte molt participatiu, en què les associacions de dones de la comarca han estat les protagonistes.

L’acte ha començat amb la benvinguda del president del Consell Comarcal, Magí Trullols, i de la consellera d’Igualtat, Aida Morgades. Seguidament s’ha llegit s’ha procedit a la lectura del manifest redactat per Formació Permanent del Casal de l’Espluga de Francolí, l’Adomont Agrupació de Dones de Montblanc, l’Associació de Dones Musulmanes de Montblanc, l’Associació de Dones Rocafortines de Rocafort de Queralt, l’Associació de Dones Colomines de Santa Coloma de Queralt, el Grup Cultural de la Dona de la Solivella i l’Associació de dones de Vimbodí i Poblet.

També s’ha realitzat un taller sobre micromasclismes a càrrec del SIE de Tarragona i, per acabar, un berenar de dones, amb la col·laboració d’Europastry.