Intervenen: Jordi Roca, Tere Torre i Filo Farré amb la col·laboració de diferents docents de l’Espluga de Francolí. Tècnic: Aleix Valero

Inspector d’educació i polític: Parlem amb en Jordi Roca com a inspector del Departament d’Educació des de l’any 1992, amb un parèntesi com a polític durant set anys com a director territorial, director general de Centres Educatius i director general del Patrimoni Cultural.
Historiador i investigador espluguí: La seva vinculació de sempre amb temes locals i comarcals: Història de l’Espluga, itineraris educatius de la Cova, Celler, participació en publicacions de llibres i revistes, conferències, exposicions…
Docents que pregunten: Preguntes i respostes molt interessants. Ens emplacem per a seguir en les qüestions que preocupen a mestres i professorat que ja no cabien en aquest programa amb una possible xerrada, una tertúlia, que el Jordi ens ofereix per a saber-ne més i reflexionar conjuntament.